Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C20.2°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.9°C
0 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.5°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.1°C15.1°C
0 BF 51%
Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Μετά από μέρες σιωπής απάντησε για τον βιαστή αστυνομικό – Παραμένουν τα ερωτήματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Μετά από μέρες σιωπής απάντησε για τον βιαστή αστυνομικό – Παραμένουν τα ερωτήματα

Η Αριστοτελία Πελώνη
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον τρεις ημέρες για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να τοποθετηθεί επίσημα για τον μαστροπό αστυνομικό που βρίσκεται προφυλακισμένος για την ανατριχιαστική υπόθεση της Ηλιούπολης με θύμα τη 18χρονη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο συλληφθείς βιαστής αστυνομικός είναι μέλος της ΝΔ είπε «όχι δεν είναι», χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω απαντήσεις στα ερωτήματα που ζητά από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Τις δηλώσεις δεν άφησε ασχολίαστες ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος επανέλαβε τα ερωτήματα που η ΝΔ κάνει ότι δεν ακούει.

«Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός να απαντά η κυρία Πελώνη, ως κυβερνητική εκπρόσωπος όλων των Ελλήνων για το κομματικό μητρώο της ΝΔ, ούτε το ότι τρεις μέρες ρωτάμε τη ΝΔ και απάντηση δεν έχουμε λάβει.

Όμως, η κυβερνητική εκπρόσωπος μήπως μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες και για το όνομα του βιαστή αστυνομικού και την φωτογραφία του, για το ενδεχόμενο να γνωρίζουν κάτι περισσότερο τόσο για την παραβατική όσο και την πολιτική δράση του;» διερωτάται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

«Θα μας βοηθήσει για να ελέγξουμε και τη φερεγγυότητα των καταγγελιών που μας έχουν έρθει» συμπλήρωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία είχε τονίσει ότι «η απόπειρα συγκάλυψης μίας τόσο νοσηρής υπόθεσης είναι φρικτή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL