Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.1°C22.0°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.5°C23.7°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C20.4°C
1 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
4 BF 67%
Σωτήρης Τσιόδρας / Επανεμφάνιση με προειδοποίηση για τρεις περιοχές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σωτήρης Τσιόδρας / Επανεμφάνιση με προειδοποίηση για τρεις περιοχές

Ο Σωτήρης Τσιόδρας σε σύσκεψη
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Δημόσια εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό απουσίας έκανε ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος βρέθηκε πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ευρεία σύσκεψη.

Ο καθηγητής παθολογίας - λοιμωξιολογίας παρουσίασε την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, δίνοντας έμφαση στις περιοχές που υπάρχει έντονα αυξητική τάση της πανδημίας το τελευταίο διάστημα, όπως είναι η Αττική, η Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο. Ο Σωτήρης Τσιόδρας επισήμανε ότι η αυξητική τάση παρατηρείται ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες.

Όπως καταγράφεται στις ιχνηλατήσεις, στις οποίες αναφέρθηκαν στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, οι χώροι διασκέδασης και οι συναθροίσεις είναι οι βασικές εστίες μετάδοσης.

Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, παρουσίασε τους πίνακες με την εμβολιαστική κάλυψη ανα περιφέρεια.

Η περιφέρεια που κατέχει τα πρωτεία στους πλήρως εμβολιασμένους με 47% είναι τα Ιόνια Νησιά και ακολουθεί το Νότιο Αιγαίο με 44% . Αμέσως μετά έρχεται η Δυτική Μακεδονία με πλήρως εμβολιασμένους 39% και η Αττική με 38% του πληθυσμού.

Εμβολιαστική κάλυψη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL