Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Άδωνις Γεωργιάδης / «Θέλετε να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;» -Πρωτοφανής εκβιασμός σε καταστηματάρχη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άδωνις Γεωργιάδης / «Θέλετε να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;» -Πρωτοφανής εκβιασμός σε καταστηματάρχη

Γεωργιάδης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ή συμφωνείτε με τα μέτρα ή χρεοκοπείτε. Αυτή είναι η απάντηση της κυβέρνησης στους επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας που εκφράζουν αντιρρήσεις για τα μέτρα της κυβέρνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και αυτή την νέα εκβιαστική πολιτική σοκ και δέους εγκαινιάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός κατά των επαγγελματιών του χώρου της εστίασης και των κέντρων ψυχαγωγίας που εξέφρασαν αντιρρήσεις για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, δεν δίστασε να εκτοξεύσει ακόμα και εκβιασμούς περί χρεοκοπίας το χειμώνα εάν τα κρούσματα του κορωνοϊού πάρουν την ανιούσα.

Με εμπάθεια και καθιστώντας τους επαγγελματίες του χώρου υπεύθυνους για την εφαρμογή των μέτρων, περιέγραψε μιλώντας στο OPEN τι απάντησε σε καταστηματάρχη που τον πήρε τηλέφωνο και διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα.

«Θέλετε αγαπητέ τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα που δεν υπάρχουν λεφτά να χρεοκοπήσετε;», ήταν η ανατριχιαστική απάντησή του σε έναν επαγγελματία που εδώ και σχεδόν εννέα μήνες είχε κλειστή την επιχείρησή του.

Και αυτή η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη συμπυκνώνει τη νέα πολιτική της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει την αποτυχία της στην εκστρατεία εμβολιασμού παρά τα εκατομμύρια που διέθεσε από τη λίστα Πέτσα στα ΜΜΕ. 

Μια πολιτική εκβιασμού και απαξίωσης των επαγγελματιών που δεν πρέπει να έχουν άποψη και διαφορετική γνώμη για τα μέτρα αφού η κυβέρνηση τους απειλεί ευθέως με χρεοκοπία.

Αλ. Χαρίτσης: Μετά την απόπειρα εξαγοράς ο εκβιασμός

«Μετά την απόπειρα εξαγοράς και την μετακύλιση ευθύνης, σήμερα ήρθε κι ο εκβιασμός: “Αν δεν κάνετε αυτά που σας λέμε, θα σας ξανακλείσουμε”», σχολιάζει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, αναφορικά με τις δηλώσεις του Άδ. Γεωργιάδη.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «η κυβέρνηση διχάζει και αντιμετωπίζει τους πολίτες ως υπηκόους. Κι αυτό είναι επικίνδυνο για την υγεία, την οικονομία και τη δημοκρατία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL