Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Γλυκά Νερά / «Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / «Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο»

Αναγνωστόσπουλος
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για «μεγάλη υποκριτική δεινότητα» του γυναικοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης ο οποίος μίλησε για προμελετημένο φόνο.

Σε δηλώσεις του στο Mega ο συνήγορος της οικογένειας υπογράμμισε ότι «αυτά τα εγκλήματα γίνονται με προμελετημένο δόλο είτε εν βρασμό ψυχικής ορμή. Ο βρασμός ψυχικής ορμής ερμηνεύεται σαν μια αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος. Ένας άνθρωπος που κοιμάται, πώς μπορεί να προκαλέσει αυτή την αιφνίδια υπερδιέγερση συναισθήματος;».

Παράλληλα, Αθανάσιος Χαρμάνης ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχει προμελέτη στο εν λόγω έγκλημα επεσήμανε: «Για ποιο συναίσθημα μιλάμε; Για έναν άνθρωπο που δεν έδειξε ίχνος ενσυναίσθησης; Ήταν τόσο πολύ έξυπνος και οργανωτικός για να προβεί σε μεθοδευμένες κινήσεις μετά την πράξη. Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος, αναφερόμενος στην τύχη του βρέφους της οικογένειας, ο κ. Χαρμάνης σημείωσε ότι ενημέρωσε την Εισαγγελέα Ανηλίκων για την κατάσταση που βρίσκεται η μητέρα της Καρολάιν, για το σπίτι που διαμένουν και την επιθυμία τους να μεγαλώσουν το παιδί.

«Οι σχέσεις των γιαγιάδων είναι καλές. Να το σταθμίσουν, ξέρουν καλύτερα εκείνες. Φαντάζομαι αν υπάρχει συμφωνία αλληλοεκτίμησης και σεβασμού και η Εισαγγελέας δεν θα διαφωνήσει» σημείωσε ο ίδιος και δήλωσε ότι «δεν υπάρχει ίχνος διάθεσης για αντιδικία», αναφορικά με το μέλλον του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος καθώς δεν έπεισε ούτε τον ανακριτή ούτε τον εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL