Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.8°C24.7°C
4 BF 37%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C20.5°C
3 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
15.9°C18.3°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.1°C21.9°C
3 BF 35%
Γλυκά Νερά / Ομόφωνα προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Ομόφωνα προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος απολογείται για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος που ομολόγησε πως είναι ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Μετά από μία πολύωρη απολογητική διαδικασία κατά την οποία ο ανακριτής υπέβαλε δεκάδες ερωτήσεις στον κατηγορούμενο, ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με ομόφωνη γνώμη του δικαστικού λειτουργού και του εισαγγελέα.

Αποχωρώντας είπε στους δημοσιογράφους «μια μεγάλη συγγνώμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν υπέβαλε δύο αιτήματα προκειμένου να πείσει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Ο γυναικοκτόνος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε:

  • Τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Ο ίδιος αμφισβητεί τα ευρήματα της Αστυνομίας και φαίνεται να υποστηρίζει ότι αφαίρεσε την κάρτα από την κάμερα μετά τον ασφυκτικό θάνατο της συζύγου του.
  • Την κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη σχέση μεταξύ του κατηγορούμενου και της Καρολάιν.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος επανέλαβε στον ανακριτή την εκδοχή της έντασης ανάμεσα στους δύο τους που κατέληξε άθελά του στον θάνατο της Καρολάιν. Κατά τον κατηγορούμενο αφού κατάλαβε πως η 20χρονη είναι νεκρή, αποφάσισε να σχεδιάσει τα πάντα ώστε να δηλώσει πως υπήρξαν θύματα ληστείας.

 Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ο γυναικοκτόνος

Ο 32χρονος θα κρατηθεί στην ειδική πτέρυγα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, υπό ειδικές συνθήκες για λόγους ασφαλείας.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η καταληκτική φράση της απολογίας του εντολέα του ήταν «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω...».

Η δήλωση του συνηγόρου:

«Πρόκειται για μια πολύωρη ανάκριση όπου δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις. Ο κατηγορούμενος δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις. Δεν άλλαξε τους ισχυρισμούς του σε σχέση με την προανακριτική του κατάθεση, ενώ υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν μας.

Σας μεταφέρω τη συγγνώμη του κατηγορούμενου. Ο ίδιος κατέληξε στην απολογία του: «μακάρι να μπορούσα μα γυρίσω το χρόνο πίσω αλλά δυστυχώς δεν γυρνάει». Ζήτησε την τιμωρία του και υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συνεργός.

Ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του οπτική για τα όσα συνέβησαν. Για όσα έκανε γνώμονας ήταν το παιδί του. Θέλει να δώσει την αρωγή του για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL