Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Γλυκά Νερά / Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο δολοφόνος της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Προθεσμία για την Τρίτη πήρε ο δολοφόνος της Καρολάιν

Ο δράστης της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα πήρε ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος έφτασε συνοδεία της αστυνομίας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, δεμένος πισθάγκωνα και υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Ο γυναικοκτόνος θεωρείται ύποπτος φυγής και ήδη έχει επιχειρήσει να παραπλανήσει τις αρχές, καθώς δεν ομολόγησε εξαρχής το έγκλημά του.

Στον ανακριτή, ο 32χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, 22 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη κατάσταση και κακοποίηση ζώου. Επίσης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής πλημμελήματα: ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές.

Στα δικαστήρια ο συνήγορος του πιλότου, Βασίλης Σπύρου, δήλωσε ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν». Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι είναι μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον δικηγόρο του να πληροφορηθεί ποια θα είναι η ποινή του.

Νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοινώσεις της είχε αναφέρει πώς έφτασε στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL