Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.0°C28.5°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.2°C28.2°C
2 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.9°C
3 BF 45%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.0°C24.1°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
29.9°C29.9°C
2 BF 19%
Χανιά / Καταγγέλλει ότι έπαθε πνευμονική εμβολή λίγο μετά τον εμβολιασμό του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χανιά / Καταγγέλλει ότι έπαθε πνευμονική εμβολή λίγο μετά τον εμβολιασμό του

ΜΕΘ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Υπό διερεύνηση βρίσκεται η συσχέτιση περιστατικού θρόμβωσης ασθενούς μετά τον εμβολιασμό του για την αντιμετώπιση του covid-19, στην Κρήτη.

Όπως δημοσιεύει το zarpanews.gr 59χρονος λίγες ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου με το σκεύασμα της AstraZeneca παρουσίασε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα ο γιατρός του μετά την αξονική να του πει ότι βρισκόταν «ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, «το πρώτο 24ωρο των συμπτωμάτων ένιωθα έντονο πόνο στο μπράτσο και λαχάνιασμα. Δεν υπήρχε καμία υποψία ότι για τον πόνο ευθύνεται το εμβόλιο. Το 2ο βράδυ ο έντονος πόνος συνεχίστηκε και απλώθηκε στα πλευρά, έτσι αποφάσισα να πάω στο νοσοκομείο. Μόλις έκανα αξονική, ο γιατρός είπε πως είμαι ένα βήμα πριν τον αιφνίδιο θάνατο, όχι μόνο υπήρχε θρόμβος, αλλά η αξονική έδειξε και πνευμονική εμβολή. Αμέσως διασωληνώθηκα στην Εντατική του Νοσοκομείου Χανίων».

«Δεν είμαι αρνητής του εμβολίου, σε καμία περίπτωση. Γι αυτό το έκανα», δήλωσε ο 59χρονος η κατάσταση του οποίου πλέον, σύμφωνα με τους γιατρούς, βαίνει καλώς. Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα ερευνάται αν το εν λόγω περιστατικό σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL