Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Μένιος Φουρθιώτης / Νέος σάλος για πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μένιος Φουρθιώτης / Νέος σάλος για πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ

Φουρθιώτης
facebook/mainandros

Πριν καλά- καλά κλείσει η υπόθεση «φρουρά 16 αστυνομικών για την ασφάλεια του Φουρθιώτη», ανοίγει δεύτερο κεφάλαιο, με τίτλο ο Φουρθιώτης δημοσιογράφος και η ΕΣΗΕΑ.  

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής, μάνατζερ μοντέλων και επίδοξος εκδότης, έχει βάλει στόχο να γίνει δημοσιογράφος και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Για το λόγο αυτόν μάλιστα, έχει καταθέσει τα χαρτιά του και υποψηφιότητα προκειμένου να γίνει μέλος της Ένωσης Συντακτών, στην επόμενη ετήσια κρίση.

Μέχρι τότε, ο Μένιος Φουρθιώτης δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΣΗΕΑ προ καιρού, πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους που εργάζονται σε γραφείο Τύπου Υπουργείου, ότι ο Μ. Φουρθιώτης είχε διαπιστευτεί, και ότι είχε προσκομίσει ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Δεδομένου ότι δεν είναι μέλος, συμπεραίνεται ότι η ταυτότητα ήταν πλαστή.

Στο μεσοδιάστημα, η ΕΣΗΕΑ προσπάθησε να «δέσει» τις πληροφορίες για πλαστογράφηση, όμως δεν είχε στα χέρια της ούτε επίσημη καταγγελία, ούτε την πλαστή ταυτότητα, ούτε κάποιο σχετικό έγγραφο, προκειμένου να απευθυνθεί στον εισαγγελέα.  Όταν ο Φουρθιώτης πληροφορήθηκε ότι η ΕΣΗΕΑ διερευνούσε τυχόν πλαστογράφηση, επικοινώνησε λέγοντας ότι έγινε εκ παραδρομής, ενώ απείλησε με  …«προσωπικά δεδομένα»!  

Εκείνη ακριβώς την περίοδο, η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» του Μ. Φουρθιώτη άρχισε να δημοσιεύει απειλητικά κείμενα εναντίον της ΕΣΗΕΑ και της προέδρου Μαρίας Αντωνιάδου, όπως εκτιμάται, επειδή είχε πληροφορηθεί την έρευνα της. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, ο Μ. Φουρθιώτης είχε καταφέρει να διαπιστευτεί σε σειρά υπουργείων.

Εφημερίδα Αποκαλυπτικά

Το θέμα έβγαλε στη δημοσιότητα ο Κώστας Βαξεβάνης, με tweet στο οποίο ανέφερε:

«Πλαστή ταυτότητα της #ΕΣΗΕΑ χρησιμοποιεί ο #Φουρθιώτης για να διαπιστεύεται στα Υπουργεία . Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ το γνωρίζει τουλάχιστον ένα μήνα και αντί να τον στείλει εισαγγελέα, ανέθεσε στη νομική υπηρεσία να μιλήσει με το δικηγόρο του Φουρθιώτη. Ποιος τον καλύπτει και γιατί;»

https://twitter.com/KostasVaxevanis/status/1378020322176335873

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL