Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Νέα Σμύρνη / Αστυνομικός φαίνεται να πετάει βόμβα μολότοφ σε διαδηλωτές
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Αστυνομικός φαίνεται να πετάει βόμβα μολότοφ σε διαδηλωτές

screenshot ΜΟΝΤΑΖ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΟΛΟΤΟΦ
Disinfaux

Το βίντεο ανέλυσε η ομάδα disinfaux collective (παραχωρήθηκε στην εκπομπή "Kontra 24" του Kontra Channel) και ανεβάζει σε νέο επίπεδο τα ερωτήματα που υπάρχουν για τον υπηρεσιακό εξοπλισμό της ΕΛΑΣ και της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην οποία μοιάζουν να ανήκουν οι απεικονιζόμενοι άνδρες της ΕΛΑΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=lyqBFihOzMg

Έρχεται ταυτόχρονα να υποστηρίξει με οπτικοακουστικό υλικό τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία που την Πέμπτη υπέδειξε το Μαξίμου ως ενορχηστρωτή της έντασης στην Νέα Σμύρνη την Τρίτη, καθώς ενώ υπήρχε από νωρίς γνώση για την παρουσία χούλιγκαν εστάλη η ομάδα ΔΡΑΣΗ να κλιμακώσει την ένταση και ακολούθησε διχαστικό διάγγελμα του Κ. Μητσοτάκη και στοχοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τα στελέχη της ΝΔ και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηλιόπουλος προανήγγειλε την κατάθεση του συγκεκριμένου βίντεο ντοκουμέντο στη Βουλή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει απαντήσεις.

https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/posts/2932433333703669

Ο ρόλος των ειδικών φρουρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ και άλλων ομάδων της ΕΛΑΣ έχει αποτελέσει από την Κυριακή πεδίο έντονης αντιπαράθεσης, μετά τον προκλητικό και αναίτιο ξυλοδαρμό νεαρού στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με χρήση πτυσσόμενου μεταλλικού γκλοπ. Μετά την ενεργοποίηση διοικητικών διαδικασιών, ο γενικός γραμματέας των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής Σπήλιος Κρικέτος περιέγραψε σαφέστατα το πρόβλημα, κάνοντας λόγο για ανεκπαίδευτους που σε μόλις 15-20 ημέρες παίρνουν όπλο και βγαίνουν στον δρόμο, γυρίζοντας την αστυνόμευση στην Ελλάδα 30-40 χρόνια πίσω.  

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL