Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.1°C22.6°C
4 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.0°C26.5°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
24.9°C27.6°C
4 BF 39%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.8°C21.0°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
20.1°C23.5°C
3 BF 49%
Νέα Σμύρνη / Όταν η ομάδα «Δράση» έριξε κρότου λάμψης σε διμοιρία ΜΑΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Σμύρνη / Όταν η ομάδα «Δράση» έριξε κρότου λάμψης σε διμοιρία ΜΑΤ

Νέα Σμύρνη
INTIME NEWS

Εικόνες χάους στους δρόμους της Νέας Σμύρνης μετά τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού της μηχανοκίνητης ομάδας «Δράσης». Η ομάδα του ειδικού φρουρού, που τον είχε αφήσει πίσω αφού έπεσε από το μηχανάκι και δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων που συμμετείχαν στην μεγαλειώδη διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας, καταφέρθηκε κατά πάντων.

Δυστυχώς κι από αυτό το δυσάρεστο γεγονός διαπιστώνεται το κατά πόσο ανεκπαίδευτοι είναι οι ειδικοί φρουροί του συγκεκριμένου σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και πόσο αντιεπαγγελματικά φέρονται αφού επιτέθηκαν κατά της αστυνομικής δύναμης των ΜΑΤ που προστάτευε τον τραυματισμένο ειδικό φρουρό, αλλά και κατά δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ που κάλυπταν το περιστατικό.

Τόσο το βίντεο όσο και οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι αποκαλυπτικά του αντιεπαγγελματισμού του συγκεκριμένου σώματος της ΕΛΑΣ.

https://twitter.com/hereticProvo/status/1369361564457984001
Νέα Σμύρνη
INTIME NEWS
Νέα Σμύρνη
INTIME NEWS

Την ελλιπή εκπαίδευση των σωμάτων της ΕΛΑΣ, ΔΙΑΣ και Δράση, παραδέχθηκε εμμέσως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το απόγευμα με τον ομότιμο καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο, σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέρα από την επικοινωνιακή διαχείριση που προσπάθησε να κάνει ο πρωθυπουργός για την αστυνομική βία, τέθηκε επί τάπητος στη συνάντηση το θέμα της ελλιπούς εκπαίδευσης των αστυνομικών  και ειδικών φρουρών. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να παρθούν κάποιες πρωτοβουλίες με βάση το περιεχόμενο της συζήτησης του με τον κ. Αλιβιζάτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL