Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.6°C21.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C23.0°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.4°C21.9°C
3 BF 35%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C23.0°C
0 BF 52%
Γιατροί Θριασίου σε Τσίπρα / Τεράστιο πρόβλημα με την κατάργηση των χειρουργείων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιατροί Θριασίου σε Τσίπρα / Τεράστιο πρόβλημα με την κατάργηση των χειρουργείων

Τσίπρας γιατροί
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα δημόσια νοσοκομεία περιέγραψαν οι γιατροί και το υγειονομικό προσωπικό στο Θριάσιο νοσοκομείο κατά τη σημερινή συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ίδιοι περιέγραψαν τη σκληρή μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας υπογραμμίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει με την αναστολή των τακτικών χειρουργείων και τη μετατροπή των νοσοκομείων σε νοσοκομείο μιας νόσου.

Παράλληλα, νοσηλευτές, γιατροί και υγειονομικό προσωπικό στο Θριάσιο ανέφεραν προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ότι ήδη ασθενείς των οποίων τα χειρουργεία έχουν καθυστερήσει παρουσιάζουν επιπλοκές.

«Αυτή τη φορά δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν υπήρχε προετοιμασία και σχέδιο» τόνισε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην κυβέρνηση σε σχέση με τη «δραματική κατάσταση των νοσοκομείων και ιδιαίτερα της Αττικής».

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι την ώρα που «ασθενείς υποφέρουν γιατί ακυρώνονται χειρουργεία», «οι ιδιωτικές κλινικές μένουν covid free».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL