Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Κώστας Μπακογιάννης / Αποφάσισε να προμηθευτεί αλάτι για τον δήμο Αθηναίων μετά την κακοκαιρία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Μπακογιάννης / Αποφάσισε να προμηθευτεί αλάτι για τον δήμο Αθηναίων μετά την κακοκαιρία

Ο Κώστας Μπακογιάννης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ)

Απίστευτα αντανακλαστικά έδειξε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αποφάσισε να προμηθευτεί αλάτι για την Αθήνα αφού πέρασε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Τι και αν οι επιστήμονες προειδοποιούσαν ήδη από την περασμένη Τετάρτη 10/2 για την κακοκαιρία, ο δήμαρχος Αθηναίων φαίνεται ότι ήταν αλλού.

Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στις 18.21 στην «Διαύγεια», εγκρίνει την έκτακτη προμήθεια ακατέργαστου άλατος για τον αποχιονισμό λόγω σφοδρών καιρικών συνθηκών», με τη διαδικασία απευθείας ανάθεσης συνολικού προϋπολογισμού 19.210,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 13%.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είχε εκτεθεί και το πρωί και μάλιστα live, καθώς τον ενημέρωσαν ότι στα Άνω Πατήσια δεν μπορούν να μετακινηθούν από το χιόνι, ενώ διατεινόταν ότι «η πόλη είναι απολύτως λειτουργική και ασφαλής».

Η απόφαση για την προμήθεια αλατιού:

Απόφαση
Απόφαση
Απόφαση

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και οι εξηγήσεις του Κώστα Μπακογιάννη

Το θέμα το ανέδειξε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης με μία καυστική ανάρτηση στο Facebook. «Επιτελικό κράτος στα καλύτερά του» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

https://www.facebook.com/PolakisPavlos/posts/1821855607971286?__cft__[0]=AZVOZs6aPBoktDMVhtD4KzXycggbdbljmM9Sk-S_9TPYI_ajJPtm-SJ-Egwd1Z5CfbyP40fwL-y0-7Qidp1gccVhvBBV9A_OTTEifF60ciBSXODLmwTUP_MpzyJF6jFibbwjM0_XQSRco6AWxFIDcppZWHSI-Z5Q5Z5_5xYXbWzoeg&__tn__=%2CO%2CP-R

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ισχυρίζεται ότι «προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα». Αξίζει να σημειωθεί ότι επί θητείας του, δεν έχει δημοσιευτεί κάποια σχετική απόφαση στη «Διαύγεια» για προμήθεια αλατιού, με φορέα τον δήμο Αθηναίων.

Η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία «μαύρα ταμεία». Δυστυχώς κ. Πολάκη, μπερδέψατε το αλάτι με την λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL