Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Εμβόλιο / Μπάχαλο με τους εμβολιασμούς - Kανονικά τα ραντεβού παρά τις ανακοινώσεις του Yπ. Υγείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εμβόλιο / Μπάχαλο με τους εμβολιασμούς - Kανονικά τα ραντεβού παρά τις ανακοινώσεις του Yπ. Υγείας

εμβολιασμός
(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το επιτελικό σχέδιο της κυβέρνησης και για τον εμβολιασμό στερείται αξιοπιστίας και οργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα από εχθές επικρατεί «μπάχαλο» στα κέντρα εμβολιασμού καθώς δεν είναι σαφές αν γίνονται τα ραντεβού εμβολιασμού ή αν επαναπρογραμματίζονται.

Σήμερα η ανακοίνωση του υπουργείο Υγείας λέει ότι «αναβάλλονται τα ραντεβού των εμβολιασμών που είναι προγραμματισμένα ως τις 12.00 λόγω των καιρικών συνθηκών».

Ωστόσο μαρτυρίες αναφέρουν ότι κατόπιν συνεννόησης με το εμβολιαστικό κέντρο οι πολίτες που έχουν ραντεβού πραγματοποιούν κανονικά τον εμβολιασμό τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στο εμβολιαστικό κέντρο Αλεξάνδρας, που πραγματοποιεί από το πρωί εμβολιασμούς, σύμφωνα με μαρτυρία  ανάρτησης στο facebook, πολίτες που είχαν ραντεβού προσήλθαν κανονικά.

Σε επικοινωνία μας με το εμβολιαστικό κέντρο της Αλεξάνδρας επιβεβαιώθηκε ότι οι εμβολιασμοί γίνονται κανονικά σε όσους προσέρχονται «όλα γίνονται κανονικά, δεν έχουμε ενημέρωση για κάτι άλλο».

Δείτε τη σχετική μαρτυρία στο facebook

«Η πεθερά μου και ο αδερφός της μου είπαν πως άκουσαν στην ΕΡΤ ότι "αναβάλλονται τα ραντεβού των εμβολιασμών που είναι προγραμματισμένα ως τις 12.00." λόγω των καιρικών συνθηκών. Η πεθερά μου είχε ραντεβού στις 8:45, είχα καλέσει στις 7:30 στο εμβολιαστικό κέντρο (από μόνος μου, πριν μου πουν ότι το άκουσαν στις ειδήσεις) και μου είχαν πει ότι "όλα γίνονται κανονικά, δεν έχουμε ενημέρωση για κάτι άλλο". Στο εμβολιαστικό κέντρο επίσης άλλος ένας ηλικιωμένος ανέφερε ότι στις ειδήσεις λένε ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί.

(διευκρίνιση, πήγαμε και το έκανε κανονικά).

Επειδή ακόμα και αν έγινε (που προφανώς έγινε) κακή διασταύρωση από δημοσιογράφους, αποκλείεται (δεν παίρνω βέβαια και όρκο) να το έβγαλαν εντελώς από την κοιλιά τους, κάποιος κάπου στην αλυσίδα της πληροφόρησης παίζει τις κουμπάρες (είδες Βασιλική, δεν βρίζω).

Αναγκαζόμαστε πια να διασταυρώνουμε ακόμα και την ημερομηνία με αυτούς που έχουμε μπλέξει.

Συμπλήρωμα:

Επικοινώνησα με το Στο Κόκκινο γιατί και εκεί έπαιζε η είδηση και μου είπαν ότι "η ανακοίνωση του υπουργείου το λέει". Τους ενημέρωσα ότι η πεθερά μου και άλλος κόσμος εμβολιάστηκε κανονικά. Τους έδωσα και το τηλέφωνο του εμβολιαστικού κέντρου να επικοινωνήσουν».

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3758108454308704&id=100003287592849

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL