Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.7°C23.5°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.7°C21.9°C
4 BF 30%
Κολωνάκι / «Έξω από το Da Capo» το εμβληματικό εκχιονιστικό του επιτελικού κράτους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κολωνάκι / «Έξω από το Da Capo» το εμβληματικό εκχιονιστικό του επιτελικού κράτους

screenshot ΣΚΑΪ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
screenshot / SKAI

Το ίδιο επιτελικό κράτος που έκλεισε προληπτικά την Εθνική Οδό την Δευτέρα με το πρώτο χιόνι, την Τρίτη κάνει την αντεπίθεσή του όχι για να ξεπεράσει τα προβλήματα από τη «Μήδεια» αλλά για να ωραιοποιήσει την εικόνα του στα κανάλια. Στο σόου επιτελικής κινητοποίησης Δήμου Αθηναίων, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας τα κεντρικά ΜΜΕ ήταν παρόντα, καθώς αυτό οργανώθηκε στο Κολωνάκι.

Και τα σχόλια από τα στούντιο ήταν τουλάχιστον... ελαφρά. «Πού φτάσαμε, έξω από το Da Capo!» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις που ακούστηκαν στον αέρα του MEGA.

Στο ΣΚΑΪ ακόμη πιο αποφασιστικοί ανέβηκαν και πάνω στο «εκχιονιστικό του Κολωνακίου» για να «καθαρίσουν την Πατριάρχου Ιωακείμ παρέα» και πήραν και δηλώσεις του οδηγού, που μίλησε για την μάχη με τον πάγο... πέριξ του Ευαγγελισμού. Και το ρεπορτάζ επέμεινε για το τι συμβαίνει στις περιοχές «γύρω από το Κολωνάκι», γιατί όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από το στούντιο, «σκεφτείτε τον κάτοικο του Κολωνακίου που πάει να βγει από το σπίτι του και βλέπει αυτό -και τρελαίνεται!». Ευτυχώς, όπως φαίνεται και στα πλάνα, τα μεγάλα 4Χ4 της γειτονιάς ανταπεξέρχονται στη... θεομηνία.

Φυσικά, η υπερβολή δεν εκπλήσσει, καθώς ούτε 24 ώρες πριν έδιναν ζωντανά ρεπορτάζ από την εθνική οδό όπου «είχαν άγιο» ενώ κινούντο σε ανοιχτές λωρίδες, με αποτέλεσμα φυσικά την γελοιοποίηση στα social media. Μάλιστα, πολλοί θυμήθηκαν τις διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις των ίδιων ΜΜΕ και δημοσιογράφων λίγα χρόνια πριν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL