Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Καβάλα / Εκλεγμένοι της ΝΔ παραδέχονται ότι άφησαν τη γέφυρα κατεστραμμένη λόγω ΣΥΡΙΖΑ!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καβάλα / Εκλεγμένοι της ΝΔ παραδέχονται ότι άφησαν τη γέφυρα κατεστραμμένη λόγω ΣΥΡΙΖΑ!

καβάλα γεφυρα
(EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)

Δύο χρόνια μετά την κατάρρευση της γέφυρας της Καβάλας και την καθημερινή ταλαιπωρία που ζουν οι πολίτες της περιοχής, τα στελέχη της ΝΔ κυνικά παραδέχονται ότι αρνήθηκαν τη «λύση στο πιάτο» που τους πρότεινε τότε η κυβέρνηση, για να μην καρπωθεί την πολική επιτυχία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η πεσμένη γέφυρα της Καβάλας, μπροστά από το παλιό νοσοκομείο, στο ρεύμα εξόδου από την Καβάλα προς την Ξάνθη, κατέρρευσε ένα απόγευμα το Νοέμβριο του 2018.

Λίγο η παλαιότητα, λίγο οι κακοτεχνίες οδήγησαν στην κατάρρευσή της προκαλώντας από τότε καθημερινή κυκλοφορική συμφόρηση και ταλαιπωρία για τους πολίτες.

Το σημείο καθημερινά συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων όλων των τύπων, καθώς αποτελεί βασική οδική αρτηρία της ανατολικής εισόδου και εξόδου της πόλης της Καβάλας.

Την ημέρα που έπεσε η γέφυρα της Καβάλας η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με την τέως υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά και με τον τότε υφυπουργό Ανάπτυξης-υπεύθυνο για τα προγράμματα ΕΣΠΑ, Στάθη Γιαννακίδη, μαζί με μηχανικούς που έστειλε ο τ. υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκαν στο σημείο.

Συριζα Καβάλα

Σε σύσκεψη που έγινε την επόμενη μέρα παρουσία περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο και τη δημάρχου της ΝΔ Δήμητρας Τσανάκα, ο αρμόδιος τ. υπουργός Χρήστος Σπίρτζης έδωσε τη λύση λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα αναλάβει το έργο της πλήρους αποκατάστασης με διαδικασίες του κατεπείγοντος.

Ο μόνος όρος που έθεσε ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν τόσο η δήμαρχος όσο και η περιφέρεια με έγγραφό να δήλωναν την αδυναμία τους για τη διεκπεραίωση της αποκατάστασης της γέφυρας, το οποίο τελικά αρνήθηκαν.

Δύο χρόνια μετά, τοπικά στελέχη της ΝΔ κυνικά ομολόγησαν ότι αρνήθηκαν τη λύση για να μην τη πιστωθεί ως πολιτική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκλεκτή της ΝΔ Δήμητρα Τσανάκα και του προέδρου της τοπικής ΝΟΔΕ (και νυν δημοτικού συμβούλου) Μπάμπη Δράκου χυδαία αποκάλυψαν ότι δεν αξιοποίησαν την βοήθεια της προηγούμενης Κυβέρνησης για να μην την καρπωθεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ!, καταγγέλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

https://soundcloud.com/user-899349255/erkurvwxlqrl/s-tyZ9Pbze9G2

Μικροπολιτική βγαλμένη από ασπρόμαυρες εποχές

«Επέλεξαν δηλαδή να εξαπατήσουν μια κοινωνία και ταλαιπωρούν επί χρόνια εκατοντάδες χιλιάδες κατοίκους απλώς για να κάνουν μικροπολιτική βγαλμένη από ασπρόμαυρες εποχές» δηλώνει σήμερα μετά τις κυνικές ομολογίες των στελεχών της ΝΔ ο Πρώην Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

https://www.facebook.com/stathisgiannakidisMP/photos/a.233562954176762/741394396726946/?type=3&__xts__[0]=68.ARCVL6-bIJKhejSWbkq77IX8wxx66rYdudJCrrWLGnHW9q5W-E9F1ToiQ2rdmuipOAa4cNWhawIObkpondYyewoFrw7DU2FX019QTyFaeVR8jJjzWYhI2i6EsBpZBpOYZgWjtvNZoHe44VFRZ0gDctpM0NE80fOmi0jGjAIgorRm-1-QddYQavPXW1g58FsfvGXv44oRg-G-yctlnXIublLMpYXaJsybJBLxtblt_oD_aP5kNCseVqyuyUtuy3YOCtbLWr85VEts39SqtqolOYw6OYk3wBbrjrhB-pvZWmV4dfDA2GVVTnk_i4kpjvDENgkLd2AmYr5ZyRe6kaX2xHk

 

Ωμή παραδοχή της ΝΟΔΕ Καβάλας: Άφησε τη γέφυρα πεσμένη λόγω…ΣΥΡΙΖΑ!

«Πέρα των πολιτικών ευθυνών, ανακύπτουν και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν οι δυο τους είναι να ζητήσουν συγγνώμη από το λαό της Καβάλας, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρείται καθημερινά» τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία..

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει επίσης ότι, «η κυνική ομολογία των στελεχών της ΝΔ είναι η κορυφή του παγόβουνου. Άλλωστε, με αυτό τον τρόπο βγήκε κυβέρνηση: με ψέματα και εξαπάτηση».

«Τα στελέχη της ΝΔ παραδέχτηκαν- σε τοπικό ραδιόφωνο- αυτό που όλη η πόλη γνώριζε: η πεσμένη γέφυρα έγινε αξιοθέατο λόγω της παλαιοκομματικής και χυδαίας εκμετάλλευσης των θέσεων ευθύνης στελεχών της ΝΔ, για κομματικό όφελος!

Πέρα των πολιτικών ευθυνών, ανακύπτουν και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν οι δυο τους είναι να ζητήσουν συγγνώμη από το λαό της Καβάλας, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια ταλαιπωρείται καθημερινά.

Ζητάμε από τους τρεις κοινοβουλευτικούς βουλευτές να πάρουν άμεσα θέση και να καταδικάσουν την στάση της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Καβάλας.

Καλούμε τον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο να μας πει για ποιο λόγο δεν δέχτηκε την βοήθεια της κυβέρνησης και να ξεκαθαρίσει αν παίρνει αποστάσεις από την ομολογία Τσανάκα-Δράκου.

Απαιτούμε από τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει αν έχει δώσει εντολή στον Χρήστο Μέτιο και τη Δήμητρα Τσανάκα να μην δεχτούν την πρόταση της προηγούμενης Κυβέρνησης να αναλάβει άμεσα και εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας, ώστε να μην το πιστωθεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τη δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος και να εξετάσει τυχόν ποινικές ευθύνες.

Η παλαιοκομματική λογική της ΝΔ, που πολεμά ό,τι δεν γίνεται «κατόπιν ενεργειών της», ζημίωσε την πόλη τα προηγούμενα 4,5 χρόνια. Η κυνική ομολογία των στελεχών της ΝΔ είναι η κορυφή του παγόβουνου. Άλλωστε, με αυτό τον τρόπο βγήκε κυβέρνηση: με ψέματα και εξαπάτηση» καταλήγει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

T. Ελευθεριάδου: Να διερευνηθούν πιθανές ποινικές ευθύνες

«Η παλαιοκομματική λογική της ΝΔ, που πολεμά ό,τι δεν γίνεται «κατόπιν ενεργειών της», ζημίωσε την πόλη τα προηγούμενα 4,5 χρόνια. Η κυνική ομολογία των στελεχών της ΝΔ είναι η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε η τοπική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

Η Τ. Ελευθεριάδου, επισημαίνει τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες που προκύπτουν και προτρέπει το ζήτημα να διερευνηθεί από τη δικαιοσύνη.

Καβάλα γέφυρα
https://www.facebook.com/teleftheriadou/photos/a.330977484498120/721657205430144/?type=3

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL