Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Θεσσαλονίκη / Πρωτοφανές! Στον εισαγγελέα οι γιατροί που θέλουν να τιμήσουν το Πολυτεχνείο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Πρωτοφανές! Στον εισαγγελέα οι γιατροί που θέλουν να τιμήσουν το Πολυτεχνείο

Γιατρός νοσοκομείο μάσκα γενική
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Με εντολή του προϊσταμένου της, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης Κατερίνα Καραγιαννακίδου παρήγγειλε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου.

Αντικείμενο της έρευνας θα είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο επίκεντρό της, θα βρεθούν δηλώσεις της προέδρου της ΕΝΙΘ, Δάφνης Κατσίμπα, σε τηλεοπτική εκπομπή. Στο πλαίσιο της έρευνας θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις δηλώσεις, ενώ θα κληθεί και η πρόεδρος της ΕΝΙΘ να δώσει εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έσπευσε να ξεκαθαρίσει, χωρίς καμία συζήτηση με τους κοινωνικούς φορείς και τα κόμματα, ότι φέτος δεν γίνουν πορείες για το Πολυτεχνείο. Το ίδιο επανέλαβε σήμερα από το βήμα της Βουλής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας μάλιστα έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL