Στη Σάρλοτ στη Βόρεια Καρολίνα περιόδευσε ο Τραμπ στο πλαίσιο της εκστρατείας του για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στην ομιλία του αναφέρθηκε στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγούοκι και με αυτή την αφορμή σχολίασε και τους Μπακς. Στην αναφορά του εκθείασε τον «Έλληνα», αναφερόμενος στον Γιάννη Αντετοκούνμπο χωρίς να πει το όνομά του που είτε δεν το θυμόταν είτε δεν ήταν σίγουρος για το πώς προφέρεται.
«Το Μιλγουόκι ήταν υπέροχο. Έκαναν εξαιρετική δουλειά. Το γήπεδο είναι καινούριο. Το έφτιαξαν για την ομάδα μπάσκετ, που είναι εξαιρετική. Έχουν τον Έλληνα «The Greek», ξέρετε τον Έλληνα; Είναι καλός παίκτης αλλά το έχτισαν για την ομάδα. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ήταν η καλύτερη συγκέντρωση που είχαμε» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.
WATCH: Trump just gave a shoutout to NBA Superstar Giannis Antetokounmpo and called him "The Greek" 🤣
— George (@BehizyTweets) July 24, 2024
"You know the GREEK, he's a good player"
Can't blame him, I've tried everything and I still can't pronounce Antetokounmpo pic.twitter.com/OkkuR478mO