Ένα βίντεο που κατέγραψε τον Τζο Μπάιντεν να έχει αποκοιμηθεί ενώ παρακολουθεί την κρίσιμη Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή στη Γλασκόβη, έχει γίνει viral και έχει προκαλέσει πλείστα καυστικά σχόλια.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Telegraph, φαίνεται κάποια στιγμή να τον πλησιάζει ένας συνεργάτης του και όπως αναφέρουν, μάλλον, τον επανέφερε διακριτικά στην πραγματικότητα.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν, πάντως, ότι ο πρόεδρος της ΗΠΑ, ήταν κουρασμένος και ίσως είχε τζετ λαγκ από τα συνεχή ταξίδια.
Ο Τζο Μπάιντεν είχε «συλληφθεί» να φαίνεται ότι κοιμάται και κατά τη διάρκεια του τετ α τετ που είχε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ τον φετινό Αύγουστο.
Το βίντεο τον δείχνει να έχει κλειστά τα μάτια του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ισραηλινού πρωθυπουργού.