Live τώρα    
Βραζιλία / Ψυχρή εισβολή με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στις παραλίες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βραζιλία / Ψυχρή εισβολή με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στις παραλίες

Βραζιλία χιόνι
EPA/Guilherme Hahn

Ένα ασυνήθιστο καιρικό φαινόμενο συμβαίνει στην Βραζιλία που εδώ και τρεις μέρες χιονίζει στην πολιτεία της Σάντα Καταρίνα.

Η Βραζιλία που είναι περισσότερο γνωστή για το ζεστό της κλίμα, τις τελευταίες μέρες είναι αντιμέτωπη με χαμηλές θερμοκρασίες που πέφτουν ακόμα και κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου.

Ο κρύος καιρός θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν αναμένονται άλλα χιόνια σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στη Λατινική Αμερική διανύεται ο χειμώνας του νότιου ημισφαιρίου.

Στο βίντεο του euronews που ακολουθεί δείχνει το χιόνι που έχει καλύψει την πόλη Urupema στα νότια της Βραζιλίας.

Όπως πάντως σημειώνει και το AFP, oι ασυνήθιστες χαμηλές θερμοκρασίες στη νότια Βραζιλία συμβαίνουν την ίδια ώρα που ο Καναδάς και οι ΗΠΑ πλήττονται από υψηλές θερμοκρασίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0