Live τώρα    
Μπερλουσκόνι... όπως Ερντογάν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπερλουσκόνι... όπως Ερντογάν

Μια γυναίκα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα στον ρόλο της μητέρας και της δημάρχου της Ρώμης υποστήριξε χθες ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων και επικρίσεων από όλο το πολιτικό φάσμα.

Ο 79χρονος ηγέτης του δεξιού κόμματος Φόρτσα Ιτάλια υπερασπίστηκε επίσης την επιλογή του, τον Γκουίντο Μπερτολάσο, για υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος έχει δηλώσει ότι η εγκυμονούσα αντίπαλός του για το αξίωμα, η Τζόρτζια Μελόνι, θα πρέπει να επικεντρωθεί στα μητρικά καθήκοντά της.

Την Κυριακή, η υποψήφια του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S) για τον Δήμο του Μιλάνου αποσύρθηκε από την κούρσα, μην αντέχοντας την κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή της και το βάρος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0