Live τώρα    
Καλλονή - Παναιτωλικός 3-1
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καλλονή - Παναιτωλικός 3-1

Εντυπωσιακή νίκη, που ουσιαστικά της εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, αν και δεν έπαιξε ούτε μια φορά στη Λέσβο, πέτυχε χθες στο ΟΑΚΑ η Καλλονή. Οι νησιώτες επικράτησαν 3-1 του Παναιτωλικού, ενώ προηγήθηκαν με 3-0.

Το 1-0 έγινε στο 11', όταν σε φάουλ του Λεοζίνιο και αδράνεια της άμυνας ο Κεϊτά από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 42', σε σέντρα του Γιονάν Γκαρσία, ο Μανούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράφαελ (2-0). Το 3-0 έγινε στο 52' με μακρινό σουτ του Μαρσέλο και τραγικό λάθος του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, που μείωσε (3-1) στο 76' με προσωπική ενέργεια του Νταλμά και πλασέ πάνω από τον Χονγκ.

Η βαθμολογία (σε 26 αγώνες): Ολυμπιακός 74, ΠΑΟΚ 54, Ατρόμητος 52, Παναθηναϊκός 47, Αστέρας Τρ. 45, Παναιτωλικός 34, Πανθρακικός 34, ΟΦΗ 33, Καλλονή 32, ΠΑΣ Γιάννινα 32, Εργοτέλης 31, Λεβαδειακός 30, Πανιώνιος 30, Ξάνθη 29, Πλατανιάς 25, Απόλλων Σμύρνης 25, Βέροια 23, Άρης 18.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0