Το αντίο που αρμόζει -με οκτώ χρόνια καθυστέρηση- στο ταλέντο και στην ποδοσφαιρική αξία του Αντριάνο, είπαν χιλιάδες φίλαθλοι στη Βραζιλία που βρέθηκαν στο θρυλικό «Μαρακανά» για τον φιλικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων της Φλαμένγκο και της ομάδας φίλων της Ιταλίας.
Αντριάνο Λέιτε Ριμπέριο έπαιξε για τελευταία φορά στο Μαρακανά σε μία εξαιρετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή του.
Ο 42χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουσε τον πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και περίπου 20χρόνια, μέσω τεχνητής νοημοσύνης να τον καλεί να ξαναβάλει τη φανέλα της Φλαμένγκο.
«Φόρα ξανά τη φανέλα της Φλαμένγκο για τελευταία φορά» ήταν το μήνυμα που άκουσε ο Αντριάνο ενώ η μητέρα του πρώην ποδοσφαιριστή, του παρέδωσε τη μπλούζα της βραζιλιάνικης ομάδας.
"NEM CAVALO AGUENTA" 🥹
— ge (@geglobo) December 15, 2024
Com ajuda da Inteligência Artificial, a voz de Sr. Almir, pai de Adriano, foi recriada para uma linda homenagem ao Imperador em seu jogo de despedida no Maracanã. pic.twitter.com/YrajfMDe5p
Ο σπουδαίος Ζίκο από την πλευρά του, έδωσε στον Αντριάνο μία αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.
REALEZA RUBRO-NEGRA 👑
— ge (@geglobo) December 15, 2024
Zico entrega placa comemorativa a Adriano Imperador em jogo de despedida no Maracanã. pic.twitter.com/lMm0GNoWrB
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι οι παλαίμαχοι της Φλαμένγκο επικράτησαν με 4-3, με τον Αντριάνο να σκοράρει το νικητήριο γκολ.
