Την παραίτησή του ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο πρόεδρος της Super League, Λεωνίδας Μπουτσικάρης.
Ο ίδιος στο σημερινό Δ.Σ. ενημέρωσε τις ΠΑΕ για την απόφασή του, προσθέτοντας ότι θα παραμείνει στη θέση μέχρι να γίνουν οι εκλογές.
Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε την αποχώρηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την ηγεσία της Super League.
1/2 Κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανακοίνωσε την ειλημμένη απόφασή του, περί άμεσης αποχώρησής του από την προεδρία της διοργανώτριας. #slgr pic.twitter.com/lrj6ynVZQ3
— Super League Greece (@Super_League_GR) October 1, 2021
2/2 Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. pic.twitter.com/NZvgxZBfHm
— Super League Greece (@Super_League_GR) October 1, 2021
Οι εκλογές, όπως ανέφερε η Super League θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο κ. Μπουτσικάρης μιλώντας στους εκπροσώπους των ομάδων, ανέφερε πως έκλεισε ο κύκλος και γι' αυτό δεν θέλει να συνεχίσει. «Έγιναν ορισμένα πράγματα που πρέπει να τα αξιολογήσετε και ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη και να αποχωρήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ωστόσο πληροφορίες που επικαλείται το sport24.gr αναφέρουν ότι παραιτήθηκε για λόγους αυτοπροστασίας και αυτοσεβασμού για τις ακραίες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στη Λίγκα όσο και στην ΕΠΟ.