Live τώρα    
ΒΟΛΕΪ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO / Βόλεϊ: Με στόχο το "χρυσό" σετ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΒΟΛΕΪ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO / Βόλεϊ: Με στόχο το "χρυσό" σετ

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει (7.00 μ.μ., ΕΡΤ1) την Ισπανία στον δεύτερο αγώνα για τα μπαράζ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ του 2017. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λευκόβρυση της Κοζάνης και η ελληνική ομάδα καλείται να πάρει τρία σετ (και να μην χάσει περισσότερα από ένα) για να πάει την πρόκριση στο "χρυσό σετ" των 15 πόντων.

"Το παιχνίδι είναι ένας τελικός, ας μην κρυβόμαστε, και είναι ένας τελικός περίεργος. Η Ισπανία παίζει για δύο σετ και εμείς για τέσσερα. Αλλά ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός που θα έχει νικητή, ο οποίος θα πάρει τα οφέλη της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ. Έχουμε δει τη δύναμη της έδρας της Ισπανίας παίζοντας την περασμένη εβδομάδα. Τώρα ήρθε η ώρα να ελέγξουμε τη δύναμη της δικής μας έδρας" δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος.

Η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα. Περισσότερο "φοβίζει" τους Ισπανούς η "καυτή" έδρα της Λευκόβρυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0