Πραγματοποιείται σήμερα (7.00 μ.μ.) ο εξ αναβολής αγώνας της 27ης αγωνιστικής μεταξύ Πανθρακικού και Ολυμπιακού. Η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους γηπεδούχους, που αγωνίζονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά και ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στα Γιάννενα.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μανουέλ Ρόχα αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ποτουρίδη, που έκανε τις προηγούμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Την Κυριακή ο Πανθρακικός έχει νέο δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και πάλι στην Κομοτηνή.
Ο Βίτορ Περέιρα απέκλεισε από την αποστολή των "ερυθρόλευκων" τους Κασάμι, Αφελάι, Σαντάνα αποδεικνύοντας σε ακόμα ένα ματς ότι δεν τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Ο Αφελάι βρίσκεται στην Ολλανδία, ο μάνατζερ του Κασάμι συζητάει στην Ιταλία για τη μετεγγραφή στη Φιορεντίνα ή σε άλλη ομάδα του Καμπιονάτο, ενώ ο "δανεικός" Σαντάνα θα επιστρέψει στη Σάλκε. Στον Πειραιά έμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και ο ανέτοιμος Ντουρμάζ (προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα σε κανονικούς ρυθμούς).