Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Ειδυλλιακή εικόνα παρουσίασε ο Μητσοτάκης για τον κορωνοϊό, ούτε κουβέντα για το σκάνδαλο των τεστ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ειδυλλιακή εικόνα παρουσίασε ο Μητσοτάκης για τον κορωνοϊό, ούτε κουβέντα για το σκάνδαλο των τεστ

Μία ειδυλλιακή εικόνα στο μέτωπο της πανδημίας του κορωνοϊού παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν βρήκε ούτε μία λέξη να πει για το σκάνδαλο των τεστ κορωνοϊού με το οποίο συνδέεται το προβεβλημένο μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων και αναπληρωματικός εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης.

Κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να πείσει ότι η κυβέρνηση πήρε τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και ότι όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν πάντα με τη συνδρομή των ειδικών επιστημόνων.

Ισχυρίστηκε δε ότι το άνοιγμα του τουρισμού έγινε με… διαρκή μελέτη, αποδίδοντας ξανά την έκρηξη των κρουσμάτων στους πολίτες που δεν πρόσεχαν και όχι στις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησής του.

«Τα δεδομένα είναι αμείλικτα... Η αύξηση κρουσμάτων οφείλεται πρωτίστως στη χαλάρωση των μέτρων προστασίας εντός της χώρας. Το άνοιγμα του τουρισμού έγινε με διαρκή μελέτη», είπε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός «ξέχασε» να αναφερθεί στο ζήτημα των συμβάσεων με ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, με το οποίο συνδέεται ο Γκ. Μαγιορκίνης, ζήτημα που ανέδειξε η «Αυγή», ενώ δεν είπε κουβέντα για την ενίσχυση του ΕΣΥ ενόψει του χειμώνα.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL