Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.0°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.9°C
2 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.3°C14.1°C
2 BF 54%
Με στρατιωτικό ελικόπτερο οι διακοπές Κ. Μητσοτάκη στην Αντίπαρο;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με στρατιωτικό ελικόπτερο οι διακοπές Κ. Μητσοτάκη στην Αντίπαρο;

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης. Ακόμα περισσότερα ερωτηματικά προκαλεί η πληροφορία ότι για την μετακίνηση του πρωθυπουργού χρειάστηκε να επιστρατευθούν ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων. Απαντήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ και ρωτά την κυβέρνηση αν ο Κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιήσε στρατιωτικό ελικόπτερο στο διήμερό του σε Αντίπαρο και Επίδαυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πέταξε απευθείας για την Αντίπαρο με το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο χρησιμοποιείται για μετακινήσεις υψηλών προσώπων. Ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και για την επιστροφή.

https://www.instagram.com/p/CDGDHiODHhN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέχρι στιγμής από την κυβέρνηση σιωπούν και δεν σχολιάζουν κατά πόσο ισχύουν οι πληροφορίες. Ωστόσο στο Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορούν να κρύβονται και καλούνται να απαντήσουν: Χρησιμοποιεί ο Κ. Μητσοτάκης τα πολεμικά μέσα ως αεροταξί για την προβολή του, τη στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση επιφυλακής;

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή ο πρωθυπουργός βρέθηκε μαζί με την σύζυγό του στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου όπου παρακολούθησαν την τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης οφείλει απαντήσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο ερωτήματα:

- Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο - Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

- Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι ο «πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Περιμένουμε απαντήσεις».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL