Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Ο Λ. Αυγενάκης διαψεύδει τον Κ. Μητσοτάκη για το "1 πρόσληψη προς 5 αποχωρήσεις" στο Δημόσιο (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Λ. Αυγενάκης διαψεύδει τον Κ. Μητσοτάκη για το "1 πρόσληψη προς 5 αποχωρήσεις" στο Δημόσιο (Video)

«Πως θα στηρίξεις την Υγεία όταν έχεις μία θέση που λέει ότι 5 γιατροί πρέπει να φεύγουν και ένας να προσλαμβάνεται, 5 δάσκαλοι να φεύγουν ένας να μένει, 5 αστυνομικοί να φεύγουν και ένας να μένει, είναι η προγραμματική θέση του Κυριάκου Μητσοτάκης».

Έξαλλος έγινε ο κ. Αυγενάκης και φώναζε «που το είδατε γραμμένο;» κατηγορώντας τον για fake news.

«Ντρέπομαι που ο γραμματέας της Ν.Δ. δεν ξέρει τις θέσεις της Ν.Δ.» απάντησε ο κ. Σκουρλέτης για να δεχθεί τις ύβρεις του κ. Αυγένακη ότι είναι «αγράμματος» και «ψεύδεται».

Τουλάχιστον, θλιβερό να κάνει ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, ότι δεν θυμάται την πάγια θέση της Ν.Δ., και να αναγκάζεται να διαψεύσει ακόμα και τον ίδιο τον αρχηγό της Ν.Δ. για το ποσοστό προσλήψεων απολύσεων στο Δημόσιο.

Είναι φανερό πως, επειδή δεν τολμά να υπερασπιστεί την πολιτική, το πρόγραμμα και τις αληθινές προτάσεις της μιλά διαρκώς για fake news και γκάφες. Δική της είναι η πολιτική αυτή αν τώρα της φαίνεται απεχθής, ας την ανακαλέσει:

Ξεκάθαρα ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης στον Alpha 4 Σεπτεμβρίου του 2018 είχε μιλήσει για πέντε αποχωρήσεις από το Δημόσιο και μία πρόσληψη κάτι που θα οδηγήσει στην απόλυτη κατάρρευση του δημόσιου τομέα, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε απαξιωτικά και ρατσιστικά για τις προσλήψεις με κοινωνικά κριτήρια... 

«Θα προσλαμβάνουμε 1 δημόσιο υπάλληλο για κάθε έναν που θα φεύγει» ήταν η ξεκάθαρη δήλωση του αρχηγού της Ν.Δ. και πρόσθεσε μάλιστα: «όταν για εποχιακό προσωπικό δασοπυρόσβεσης προσλαμβάνουμε ανθρώπους με κοινωνικά κριτήρια ποιον εξυπηρετούμε; Όταν θα στείλουμε αυτούς τους ανθρώπους να καθαρίσουν δασικούς δρόμους μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους»

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL