Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.6°C
2 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C21.2°C
1 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.0°C17.7°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.4°C21.8°C
4 BF 28%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.9°C18.9°C
2 BF 52%
Rocking Loud Festival vol.4 / Ένα δυνατό και γεμάτο ενέργεια φεστιβάλ, με μπάντες από όλη την Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Rocking Loud Festival vol.4 / Ένα δυνατό και γεμάτο ενέργεια φεστιβάλ, με μπάντες από όλη την Ελλάδα

facebook//rockarchitecture

Η Rock Architecture Live Stage είναι ένα από τα πρώτα rock στέκια της Αθήνας με παράδοση στα δυναμικά lives. Από το stage της, ως γνωστόν, έχουν περάσει αρκετά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

Με έναρξη τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου η Rock Architecture Live Stage συνδιοργανώνει μαζί με τον Polis View Web Radio το «Rocking Loud Festival vol.4». Ένα δυνατό, γεμάτο ενέργεια φεστιβάλ, διαγωνιστικού χαρακτήρα, το οποίο καλεί μπάντες από όλη την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν και να προβάλουν τη δουλειά τους, την έμπνευσή τους, την άποψή τους, την τρέλα τους.

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διαρκέσει τρεις μήνες και οι συμμετέχοντες θα παίζουν κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη. «Σε όλο αυτό που θα ζήσουμε, θα έχουμε και special guest εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών».

Μια μουσική σκυταλοδρομία rock-αρει loud! Σκοπός της να χτίσει γέφυρες για να ενώσει και να στηρίξει συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια και να δώσει την ευκαιρία στους δημιουργούς να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν ιδέες. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει μεράκι, πάθος, ποιότητα.

«Κατά τη διεξαγωγή του φεστιβάλ ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μια "κοινωνική αλυσίδα", μέσα από την οποία θα στηρίξουμε ευπαθής κοινωνικές ομάδες όπως η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "η πλοήγηση", η οποία απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και νέους με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, καθώς επίσης και την αυτοδιαχειριζόμενη δράση "Άλλος Άνθρωπος – Κοινωνική Κουζίνα" όπου θα έρθουν να μαγειρέψουμε και να προσφέρουμε μερίδες φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη. Σημειώνουμε ότι μέρος των εσόδων μας από το φεστιβάλ θα το διαθέσουμε και σε άλλους κοινωφελείς σκοπούς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον χώρο του Live Stage θα λειτουργήσει η έκθεση «Τεχνουργήματα στην Αρχιτεκτονική». Μια μικρή καλλιτεχνική ομάδα παρουσιάζει τις χειροποίητες δημιουργίες της. Η Nemirijewelry, κόσμημα. Η Hypatiashandmade, κόσμημα και τσάντες. Η Maryd, κεριά Η Tan.

Gala, πρωτότυπα φωτιστικά και σουβέρ, αλλά και βιβλία και συλλεκτικά βινύλια, cd. O HOMO VINYLUS HOmO VinylYs, επίσης με συλλεκτικά βινύλια..!

Οι μπάντες του πρώτου τριημέρου:

Δευτέρα 23/1/2023: Τέττιγες, Hummings, Sounds Five

Τρίτη 24/1/2023: Welcome Party – Πρόσκληση στην πρώτη παρουσίαση του Rocking Loud Festival vol.4 Το φεστιβάλ παρουσιάζει ο Αντώνης Μιτζέλος

Διαγωνίζονται τα συγκροτήματα Nasty Pills και Evil Justice

Συμμετέχουν :ΠΛΟΗΓΟΙ (ΠΛΟΗΓΗΣΗ- ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ) Ένα δείγμα της δουλειάς τους με φωνές και συνοδεία πιάνου από τη Μαρία Παπαρδάκη, συντονίστρια της ομάδας και μουσικοθεραπεύτρια της Πλοήγησης.

Παράλληλα, από τις 6μμ σε χώρο της Rock Architecture Live Stage μαγειρεύουμε μαζί με την Κοινωνική Κουζίνα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Από τις 8μμ και μετά μοιράζουμε μερίδες φαγητού.

Τετάρτη 25/1/2023: Never on Sunday, Reversed, Έναυσμα

INFO:

Rock Architecture Live Stage – Δ/νση Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου τηλ. 210-7472472

Ώρα έναρξης συναυλιών: 21.00

Rocking Loud Festival vol.4 - Μια πολύμορφη μουσική σκυταλοδρομία που ενώνει, στηρίζει, προβάλει συγκροτήματα από την Αθήνα και την Περιφέρεια. Δίνουμε βήμα σε νέους δημιουργούς, προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε με την ίδια συνέπεια και τον ίδιο ενθουσιασμό! Τι λες; Θα έρθεις;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL