Live τώρα    
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Μάνος Αχαλινωτόπουλος - Ζαχαρίας Καρούνης

- Σήμερα καταρχήν αφιέρωμα στο ντοκιμαντέρ «Φασισμός Α. Ε.» - και με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την ολοκλήρωση του - στο «Gagarin 205» με σχετική συζήτηση, προβολή αποσπασμάτων, stand up κωμωδία και τέλος συναυλία με τους Last Drive, Illegal Operation, Burger Project, Σπύρο Γραμμένο και αρκετούς άλλους.

- Σήμερα (και τα δύο επόμενα Σάββατα, 22 και 29 Μαρτίου) έχουμε και τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο με την Ορχήστρα Του Δρόμου και τις Ειρήνη Τουμπάκη και Αγγελική Τουμπανάκη στο τραγούδι στον νέο πολυχώρο «El Convento Del Arte» (Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο).

- Σήμερα επίσης (αλλά και την επόμενη Παρασκευή και Σάββατο, 21 και 22 Μαρτίου) ο Παντελής Θαλασσινός μαζί με τη Νάνα Μπινοπούλου στο «Love Casual Living» της Θεσσαλονίκης.

- Σήμερα όμως και οι Καναδοί - αλλά με έδρα το Βερολίνο - ηγέτες της σύγχρονης ψυχεδέλειας King Khan And The Shrines με support τους σχεδόν... ομοούσιους Γάλλους Wall Of Death στο «Κύτταρο».

- Σήμερα πάντα και ο Χρήστος Δάντης με πενταμελές σχήμα (κιθάρα, keyboards, μπάσο, ντραμς και γυναικεία φωνή) στο «Mike's Irish Bar» (Σινώπης 6, Αμπελόκηποι).

- Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου δύο «Γυναίκες», δηλαδή η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η φιλοξενούμενη της Etten σε τραγούδια δικά τους αλλά και διασκευές άλλων - επίσης γυναικών - δημιουργών και με τη συνοδεία ενός εξαιρετικού τρίο κιθάρας, keyboards και ντραμς στο «Ρυθμός Stage» της Ηλιούπολης.

- Τη Δευτέρα όμως οι απανταχού Ιρλανδοί έχουν την κατά μια έννοια εθνική εορτή τους, την Ημέρα Του Αγίου Πατρικίου και το αυθεντικό ιρλανδικό μπαρ της Αθήνας, το ιστορικό «Mike's Irish Bar» στον Πύργο Αθηνών θα την τιμήσει δεόντως με αυθεντική ζωντανή ιρλανδική μουσική από τους Hazel And The Experiment (ερμηνεύτρια συν κιθάρα, keyboards, μπάσο και ντραμς) και βέβαια... άφθονη μπίρα!

- Τέλος την Παρασκευή 21 Μαρτίου (και τις δύο επόμενες, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου) ο ταλαντούχος ερμηνευτής Ζαχαρίας Καρούνης και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Μάνος Αχαλινωτόπουλος - συν τρεις σολίστες στην ακουστική και ηλεκτρική, την κλασική κιθάρα και το πιάνο - θα βρίσκονται στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Θ.Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0