Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών, άφησε η σημαντική ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Σούλη Σαμπάχ.
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η Σούλη Σαμπάχ (κατά κόσμον Αναστασία Χριστοδούλου, «ταξίδεψε χτες βράδυ για το φως».
Η ίδια μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει στην ταινία «Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο» τραγουδώντας το γνωστό «Γαρύφαλλο στ’ αυτί».
«Όσοι την γνωρίσαμε θα την θυμόμαστε για το μπρίο, το ταλέντο και την ευγένεια της. Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιό του 2019 από το ΤΑΣΕΗ. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σπ. Μπιμπίλας.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπ. Μπιμπίλα:
«Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση.. Ακόμα μια σπουδαία κυρία του θεάτρου μας ταξίδεψε χτες βράδυ για το φως....Η Σουλη Σαμπαχ (κατά κόσμον Αναστασία Χριστοδούλου γεννημένη το 1931) η σπουδαία αρτίστα, που θριάμβευσε στην επιθεώρηση και στο τραγούδι (ποιος δεν θυμάται την τσιγγάνα να τραγουδά το θρυλικό "Γαρύφαλλο στ’ αυτί" στην σπουδαία ταινία "Λατέρνα φτώχεια και φιλότιμο"), που έζησε μια ζωή πλάι στον σύζυγο της λαμπερό κωμικό Δημήτρη Νικολαΐδη δεν είναι πια εδώ... Όσοι την γνωρίσαμε θα την θυμόμαστε για το μπρίο, το ταλέντο και την ευγένεια της. Την είχαμε τιμήσει στο ημερολόγιό του 2019 από το ΤΑΣΕΗ. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας».