Live τώρα    
Αυλαία για το εικαστικό φεστιβάλ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αυλαία για το εικαστικό φεστιβάλ

Έχοντας περιηγηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πόλεις της Περιφέρειας, με διαφορετικές κάθε φορά εκθέσεις και εκδηλώσεις, το ελληνοολλανδικό φεστιβάλ Orange Water επιστρέφει από την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να ρίξει αυλαία.

Έτσι, παρουσιάζει την τελευταία ομαδική του έκθεση, από 14-25 Οκτωβρίου, στον εικαστικό πολυχώρο The Loft, στο παλιό εργαστήρι υφασμάτων του Χυτήρογλου, στο κέντρο της Αθήνας, που η εικαστικός Κέλλυ Αθανασιάδου μετέτρεψε σε εκθεσιακό χώρο.

Εκεί, με επιμέλεια του Αποστόλη Ζολωτάκη, παρουσιάζεται μια επιλογή από τα έργα των σύγχρονων Ελλήνων και Ολλανδών καλλιτεχνών που συμμετείχαν στις εκθέσεις του φετινού φεστιβάλ, με γενικό θέμα "Fata Morgana".

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Gert van Oortmerssen, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Δήμητρα Χανιώτη, Henk Crouwel, Κατερίνα Βασιλοπούλου, Eef de Graaf, Μελίνα Καχριμάνη, Frans Horbach, Μαριγώ Κάσση, Jan Mulder, Γιάννης Κολιός, Francesca Lai, Ευγενία Κουμάνταρου, Frank Lenferink, Βαγγέλης Λιουδάκης, Kelly, Anja Nieuwold, Ιωάννα Βασδέκη, Jeff Vanderpool, Bert van Santen, Εύα Βασδέκη, Digna Weiss, Ελένη Ζούνη.

Το Σάββατο 22.10 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης από τον Ολλανδό πρέσβη Caspar Veldkamp, καθώς και η παρουσίαση του καταλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0