Με μία καυστική ανάρτησή του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε τις θεωρίες συνωμοσίας του Μάκη Βορίδη ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για Τούρκους πράκτορες στη φωτιά στη Ρόδο.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «μια καλή θεωρία συνωμοσίας πάντα βοηθάει. Απλά στο συγκεκριμένο θα έπρεπε να σκεφτεί κάτι άλλο, αφού η ΕΥΠ ήταν απασχολημένη να παρακολουθεί τον Χατζηδάκη, το μισό πολιτικό σύστημα και την ηγεσία του στρατού».
Μια καλή θεωρία συνωμοσίας πάντα βοηθάει. Απλά στο συγκεκριμένο θα έπρεπε να σκεφτεί κάτι άλλο, αφού η ΕΥΠ ήταν απασχολημένη να παρακολουθεί τον Χατζηδάκη, το μισό πολιτικό σύστημα και την ηγεσία του στρατού pic.twitter.com/hFiHwWGsNR
— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) July 26, 2023
Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στο newsbomb.gr, είχε αναφέρει τα εξής: «Πρώτα από όλα γίνεται μία προσπάθεια να διαπιστωθεί το κατά πόσον υπάρχουν εμπρησμοί και να συλληφθούν οι εμπρηστές. Ξέρω ότι έχουν υπάρξει ορισμένες συλλήψεις αυτήν την περίοδο και φαίνεται ότι αυτό αφορά και στη Ρόδο. Τώρα το αν είναι Τούρκοι πράκτορες που βάζουν φωτιές ή είναι κτηνοτρόφοι ή κάποιος που είναι μανιακός και παράφρων εμπρηστής, γιατί του αρέσει να βλέπει φωτιές αυτό δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Ξέρω ότι απασχολεί την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».