Νέα έφοδο πραγματοποιεί η Οικονομική Αστυνομία στα γραφεία του αμαρτωλού ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από εντολή της ευρωπαϊκής εισαγγελίας.
Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητούνται τα αρχεία με τις αιτήσεις επιδοτήσεων για το 2025.
Υπενθυμίζεται ότι στις 13 Οκτωβρίου ντου στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). Τα στελέχη της ευρωπαϊκής υπηρεσίας ζήτησαν έγγραφα που αφορούν τη λειτουργία του Οργανισμού, όπως το οργανόγραμμα, συμβάσεις και το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας
Με απαίτηση της OLAF όλο το προσωπικό του ΟΠΕΚΕΠΕ τέθηκε στη διάθεση του κλιμακίου της, προκειμένου να διευκολυνθεί ο έλεγχος, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ελληνικό οργανισμό.