Live τώρα    
Κοντοτόλη για Τριανταφυλλίδη / Το έργο του θα συνεχίσει να αποτελεί έμπνευση για όλους μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κοντοτόλη για Τριανταφυλλίδη / Το έργο του θα συνεχίσει να αποτελεί έμπνευση για όλους μας

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Με βαθιά θλίψη η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαρίνα Κοντοτόλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

«Με τη δουλειά του, κατέγραψε την ιστορία της τέχνης και ανέδειξε τους ανθρώπους που την υπηρέτησαν, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι του», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά της, η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Με τα βιβλία, τα άρθρα και τις εκπομπές του, κατάφερε να αναδείξει την αξία της τέχνης και να τιμήσει την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Το έργο του θα συνεχίσει να αποτελεί έμπνευση για όλους μας», καταλήγει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0