Επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει ο Στέφανος Κασσελάκης από την Παρασκευή (18/10) έως την Κυριακή (20/10).
Την Παρασκευή στις 10:30 το πρωί θα παρακολουθήσει τη Δοξολογία στην Αγία Σκέπη Έδεσσας, στις 11:30 την Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης και μισή ώρα αργότερα θα παρακολουθήσει την παρέλαση.
Στις 13:00 θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ «Τημενιδών». Το απόγευμα της Παρασκευής στις 19:00 θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Τσεπκεντζή Ιωάννη και στις 20:00 θα παραβρεθεί σε δείπνο με στελέχη της περιοχής στο «Ήρθα κι ΄Εδεσσα».
Το Σάββατο στις 10:00 το πρωί ο Στ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Κοζάνη όπου θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη στο campus του Πανεπιστημίου.
Στις 12:00 θα βρίσκεται στην Καστοριά όπου θα έχει συνάντηση με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ «The Mall» στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.
Στις 17:30 ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρίσκεται στην Πτολεμαϊδα όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας- Εορδαίας κ. Πλακεντά και στις 18:30 θα συναντηθεί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο καφέ «Δίφωνο».