Live τώρα    
Αθηνά Λινού / Έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη - Τι απαντά ο βουλευτής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αθηνά Λινού / Έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη - Τι απαντά ο βουλευτής

Αθηνά Λινού Βουλή
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Εξώδικο στον Παύλο Πολάκη απέστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθηνά Λινού, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει από το διαδίκτυο «όλες τις υβριστικές, ψευδείς, συκοφαντικές αναφορές» του προς το πρόσωπό της και την ΑΜΚΕ Prolepsis. Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποιεί ότι θα προσφύγει ενώπιον των αρμόδιων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε κάθε χώρα του εξωτερικού στην οποία έγιναν γνωστές οι αναρτήσεις «προς αποκατάσταση της αλήθειας και της τιμής και υπολήψεώς μου».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να ανακαλέσει τίποτα. «Δεν παίρνω λέξη πίσω από όσα στοιχεία ανέβασα και από όσες αναρτήσεις έκανα» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά, η Αθηνά Λινού δίνει στη δημοσιότητα ολόκληρο το εξώδικο που απέστειλε στον Παύλο Πολάκη, με ανάρτησή της στο Facebook.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη με δική του ανάρτηση στο Facebook.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0