Live τώρα    
30°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
30 °C
25.6°C30.8°C
3 BF 30%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.1°C29.8°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
28 °C
28.0°C28.0°C
3 BF 42%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.8°C28.0°C
4 BF 50%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
27 °C
26.9°C27.3°C
0 BF 44%
Ανάλγητος με περικεφαλαία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ανάλγητος με περικεφαλαία

Μητσοτάκης Μαξίμου
INTIME NEWS

Ο Μητσοτάκης μάς είπε ότι δεν ενεργοποίησε τα πρωτόκολλα εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών διότι είχε προβλέψει (!) ότι θα έρθει το VMRO (ενταγμένο μαζί με τη Ν.Δ. στο ΕΛΚ) στην εξουσία και δεν θα τη δεχτεί! Δηλαδή από το 2019 που υπογράφηκε η Συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε προδοτική και την έκανε σημαία για να κερδίσει τις εκλογές του ίδιου έτους, μέχρι το 2024 (!) είχε κάνει την πρόβλεψη. Μentalisτ και βάλε!

Στο μεταξύ, ο εναέριος χώρος της Βόρειας Μακεδονίας που είχε ανατεθεί στην Ελλάδα ακυρώθηκε και ανατέθηκε στην Ιταλία. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, διότι τα Σκόπια οδηγήθηκαν, λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, να προχωρήσουν σε συνεργασίες με την Άγκυρα.

Τον Αύγουστο του 2021 υπέγραψαν στην Κωνσταντινούπολη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας  που προβλέπει σταδιακή κατανομή κονδυλίων από τη μεριά της Τουρκίας σε ετήσιο επίπεδο τα οποία εκ μέρους της Βόρειας Μακεδονίας θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεών της και την ενίσχυση της μαχητικής τους ετοιμότητας. Θα μπορούσε αυτή η συμπεριφορά της κραυγαλέα απούσας από τα Βαλκάνια Ελλάδας να χαρακτηριστεί έως προδοτική;

Οι αυθαιρεσίες και η υποκρισία του συστήματος Μητσοτάκη δεν έχουν τελειωμό. Έτσι, η διάρρηξη στις 26 Απριλίου στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών (!) του υπουργείου Εσωτερικών, την οποία η αρμόδιας υπουργός Κεραμέως χαρακτήρισε ως «φερόμενη» παρότι δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες της σπασμένης πόρτας του γραφείου, τέθηκε από τον εισαγγελέα που ερεύνησε την υπόθεση στο αρχείο!

Οσο για την περίπτωση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων του εξωτερικού λίγο πριν από τις ευρωεκλογές στην Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, επειδή αποδείχτηκε ότι δεν ήταν «φερόμενη», η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε πρόστιμα 500.000 στο ΥΠΕΣ, 100.000 στη Ν.Δ. και 50.000 στην κυρία. Πάει κι αυτό.

Και οι προκλήσεις χτυπούν ταβάνι στην περίπτωση της υπό τον Μητσοτάκη ΕΥΠ που, παρά την ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ πως ο νόμος της Ν.Δ. που απαγόρευε την ενημέρωση των θυμάτων των υποκλοπών είναι αντισυνταγματικός, αρνήθηκε για ακόμα μια φορά να ενημερώσει τον αιτούντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μάθει για ποιους εθνικούς (!) λόγους είχε τεθεί υπό παρακολούθηση! Και μετά από όλα αυτά ο Κυριάκος ζητά από τους Έλληνες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές Ελεονώρα, Φρέντι και Αυτιά για να προστατευτεί η εξουσία του, που καταλύει το Κράτος Δικαίου! Δεν πάει άλλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL