Live τώρα    
Δώρα Αυγέρη / Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία δεν κάμπτεται - Η αλήθεια θα καταδικάσει όσους δεν τη σέβονται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δώρα Αυγέρη / Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία δεν κάμπτεται - Η αλήθεια θα καταδικάσει όσους δεν τη σέβονται

Δικαστήριο Δημητριάδης
Facebook.com

«Το Μαξίμου έχει καταστήσει την Ελλάδα υπόλογη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς-μάλιστα δύο φορές το τελευταίο δεκαήμερο- για καταπάτηση του κράτους δικαίου και της ελευθερίας του Tύπου» σημειώνει η Δώρα Αυγέρη με αφορμή την σημερινή εκδίκαση της αγωγής του ανιψιού και τέως γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών», των Reporters United και του Θανάση Κουκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως τονίζει σε ανάρτησή της στο Facebook η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «οι αγωγές-«slapps» σε βάρος δημοσιογράφων αποτελούν συνήθη πρακτική προκειμένου να καμφθεί η ερευνητική  δημοσιογραφία, ώστε να μην ελέγχει την πολιτική και οικονομική εξουσία».

Και εξηγεί η Δώρα Αυγέρη πως «αυτό επιχειρείται και με τις αγωγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βάρος δημοσιογράφων που ερευνούν το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων».

«Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία  δεν κάμπτεται, η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα γίνει η ασπίδα προστασίας της» προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η αλήθεια θα καταδικάσει όσους δεν τη σέβονται» γράφει καταληκτικά η Δώρα Αυγέρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0