Ότι δεν γνωρίζει την γυναίκα που παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ως γιαγιά του, ξεκαθαρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας «σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου».
«Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας» τονίζει σε σχετική ανάρτηση ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σημειώνεται ότι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε μια κυρία, η οποία «βαφτίστηκε» ως «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη», αν και η ίδια δήλωσε ότι «ο προπάππους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια». Η γυναίκα είπε μεταξύ άλλων ότι «και αυτός ήταν Νέα Δημοκρατία» (σ.σ. ο Σ. Κασσελάκης).
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 19, 2023
Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!
Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια.
Οι πολίτες καταλαβαίνουν.
Και με ποιους τα έχω βάλει.
Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας.
«Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!
Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν.
Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας».