Τρεις και σήμερα έμειναν για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία.

Από το πρωί σήμερα Τετάρτη (17/5) ξεκίνησε η διανομή του εκλογικού υλικού στους δήμους του Λεκανοπεδίου από την Περιφέρεια Αττικής.

Τα ψηφοδέλτια των κομμάτων συγκεντρώθηκαν και άρχισε να γίνεται η κατανομή τους στους σχετικούς σάκους, ώστε μαζί με το υπόλοιπο υλικό, να βρεθούν έγκαιρα στα εκλογικά τμήματα για να είναι στη διάθεση των ψηφοφόρων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να πληροφορηθούν για το πού ψηφίζουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, πατώντας εδώ.
Μπαίνοντας, συμπληρώνουν τα στοιχεία που ζητούνται, δηλαδή ολόκληρο το επώνυμο και τα δύο πρώτα γράμματα από το όνομά τους, το όνομα του πατέρα και το όνομα της μητέρας τους, καθώς και το έτος γέννησης. Με την υποβολή τους, πληροφορούνται για το εκλογικό κέντρο στο οποίο καλούνται να ασκήσουν το εκλογικό σας δικαίωμα.