Live τώρα    
Κώστας Βαξεβάνης / «Την Κυριακή αποκαλύπτουμε το κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και αμέσως μετά θα καταθέσω»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Βαξεβάνης / «Την Κυριακή αποκαλύπτουμε το κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και αμέσως μετά θα καταθέσω»

ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η κατάθεση του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη στην εισαγγελέα για τις υποκλοπές, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, εξερχόμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ο κ. Βαξεβάνης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «επειδή υπήρξε κάποια καθυστέρηση, θα καταθέσω την Τρίτη. Η κ. Εισαγγελέας συμφώνησε ότι πρέπει να καταθέσω υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα έχουμε την Κυριακή στο Documento. Να σας προϊδεάσω, πρόκειται για τη σχέση του Predator με την ΕΥΠ και τα κοινά πρόσωπα που ήταν υπό παρακολούθηση. Αυτό νομίζω τα λέει όλα, δείχνει το κοινό κέντρο στις παρακολουθήσεις. Predator – EYΠ, κυβέρνηση ήταν εις σάρκα μία με κοινό θέμα παρακολούθησης πολιτικών, πολιτικών προσώπων, δημοσιογράφων… Την Κυριακή, εκπλήξεις!»

Νωρίτερα σήμερα και μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Γιάννης Ματζουράνης, συνήγορος του Κώστα Βαξεβάνη, αποκάλυψε ότι υπάρχουν επτά απόρρητες συμβάσεις με την ΕΥΠ, προσθέτοντας με νόημα ότι δεν μπορεί να μείνουν απόρρητες στον ανακριτή που θα αναλάβει την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βαξεβάνης στις 7 Νοεμβρίου κατέθεσε αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο με την οποία ζητούσε να ενοποιηθούν οι πέντε έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών και να ανατεθεί σε αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου όπως έγινε στην υπόθεση Novartis. 

Παράλληλα επεσήμανε πως είχε στηθεί ενιαίο κέντρο ΕΥΠ – Predator για τις παρακολουθήσεις με ιθύνοντα νου τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento με συνέντευξή του έχει προαναγγείλει και νέες αποκαλύψεις την Κυριακή λέγοντας πως «ό,τι κρατικός θεσμός υπάρχει, ήταν υπό παρακολούθηση. Το καθεστώς εκβίαζε ακόμη και με ροζ σκάνδαλα. Τα στοιχεία θα δίνονται στη δημοσιότητα για να βγάζει η κοινή γνώμη τα συμπεράσματά της».

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράνης σε συνέντευξή του επεσήμανε ότι τα στοιχεία υπάρχουν και προκάλεσε να καταθέσουν μήνυση κατά του δημοσιογράφου έτσι ώστε να μπορέσει να τα καταθέσει όλα στη Δικαιοσύνη για την υπεράσπισή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0