Live τώρα    
Νάσος Ηλιόπουλος / Όποτε και αν γίνουν εκλογές ο Μητσοτάκης θα ηττηθεί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νάσος Ηλιόπουλος / Όποτε και αν γίνουν εκλογές ο Μητσοτάκης θα ηττηθεί

Ηλιόπουλος
INTIME/ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΡΑΚΛΑΣ

Παιχνίδι με τους θεσμούς καταλογίζει στον Κ. Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος αναφορικά με τις παλινωδίες της κυβέρνησης για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ή όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο κ. Μητσοτάκης τους τελευταίους μήνες έχει επιδοθεί σε ένα παιχνίδι με τους θεσμούς, τη συνταγματική τάξη και τη σταθερότητα της χώρας» τονίζει ο Ν. Ηλιόπουλος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει δε ότι ο πρωθυπουργός «από τη μια διαρρέει εκλογές και ορίζει υποψήφιους βουλευτές στενούς συνεργάτες του και από την άλλη υποδύεται τον υπεύθυνο πρωθυπουργό».

Καταλήγοντας, ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός δεν χρειάζεται να το «παιδεύει άλλο. Δεν υπάρχει “σωστός” χρόνος για εκλογές. Όπως τα έχει κάνει είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Όποτε και αν γίνουν, θα ηττηθεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0