Πολύ θα ήθελαν τα μίντια να υπάρχει ρήγμα με την κυβέρνηση, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας "σπέκουλες και ίντριγκες" από "όσους λένε για διαφωνίες ανάμεσα στον πρωθυπουργό και την πρόεδρο της Βουλής ή τον υπουργό και την πρόεδρο της Βουλής".
"Λογικό είναι ότι έπειτα από τρεις μήνες όλοι αγωνιούμε για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, αλλά αυτό δεν συρρικνώνει την ευθύνη μας να τοποθετούμαστε και να διαφωνούμε. Αυτή η διαφωνία δεν υποκρύπτει κάποια μείζονα διαφορά. Δεν σηματοδοτεί σύγκρουση ή βαθύ ρήγμα" υπογράμμισε η πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε εμφατικά: "Αυτό πολύ θα το ήθελαν τα δελτία των 8, οι ειδήσεις του Μega και ο κ. Πρετεντέρης, αλλά δεν θα τους κάνουμε τη χάρη".
Για την ΕΡΤ η Ζ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι "ευκταίο θα ήταν να επαναλειτουργούσε από τις 26 Ιανουαρίου, με μια Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα καταργούσε την προηγούμενη. Με ευθύνη του υπουργού αποφασίστηκε να γίνει κάτι πιο ολοκληρωμένο".