Live τώρα    
Άρση ασυλίας των Ν. Κακλαμάνη, Κασσή και Παναγιώταρου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρση ασυλίας των Ν. Κακλαμάνη, Κασσή και Παναγιώταρου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση ασυλίας τριών βουλευτών, εισηγείται προς την Ολομέλεια, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Οι άρσεις ασυλίας αφορούν, στον βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη, για παραβίαση περιβαλλοντικών όρων, κατά τη θητεία του ως δήμαρχος Αθηναίων.

Τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κασσή, ο οποίος έχει μηνυθεί για εργατικό ατύχημα το διάστημα που ήταν πρόεδρος Συνεταιρισμού.

Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο για δύο υποθέσεις του: Η πρώτη αφορά μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πρώην νομάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός για συκοφαντική δυσφήμιση και η δεύτερη, επίθεση εναντίον μετανάστη.

Παράλληλα, η Επιτροπή εισηγείται τη μη άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, καθώς θεωρεί ότι η υπόθεσή του που αφορά τα διόδια της Εθνικής Οδού έχει να κάνει με την πολιτική του δραστηριότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0