Live τώρα    
Σήμερα στις 11.30 π.μ. η πολιτική κηδεία του Δήμου Τσακνιά στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σήμερα στις 11.30 π.μ. η πολιτική κηδεία του Δήμου Τσακνιά στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών

Το τελευταίο αντίο στον Δήμο Τσακνιά θα απευθύνουν οι συγγενείς, οι σύντροφοι και οι φίλοι του, σήμερα Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, όπου θα τελεστεί η πολιτική κηδεία του. Ο Δ. Τσακνιάς, ο οποίος πέθανε ξαφνικά την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 65 ετών, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ διετέλεσε μέλος της γραμματείας του.

Η οικογένεια του Δήμου Τσακνιά και της συζύγου του, Νάντιας Βαλαβάνη, παρακαλεί αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν υπέρ των Παιδικών Χωριών SOS ή της Παιδούπολης Αλίμου, εκπρόσωποι των οποίων θα παρευρίσκονται για τον σκοπό αυτό στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της πολιτικής κηδείας του.

Επίσης, οι φίλοι και σύντροφοί του από το Ηράκλειο Κρήτης παρακαλούνται να καταθέσουν τα αντίστοιχα ποσά υπέρ του Γηροκομείου του Ιδρύματος Καλοκαιρινού.

ΔΗΚΚΙ: Ο Δ. Τσακνιάς ήταν ένας αγωνιστής που τίμησε τη γενιά του

"Έφυγε ένας αγωνιστής που τίμησε τη γενιά του" τόνισε το ΔΗΚΚΙ στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον θάνατο του Δ. Τσακνιά. Και πρόσθεσε: "Ο Δήμος Τσακνιάς ήταν ένας ξεχωριστός αγωνιστής που συνδύαζε τη γνήσια λαϊκότητα με τις ηγετικές επιτελικές ικανότητες και τη μεστή ιδεολογική κατάρτιση. Συνδύαζε την εμπειρία ενός αγωνιστή που πέρασε στην πρώτη γραμμή όλη την πολυκύμαντη περίοδο της γενιάς του Πολυτεχνείου και των τελευταίων δεκαετιών της χώρας μας με την ακλόνητη συνεπή στάση που τόσο πολύ έλειψε αυτά τα ταραγμένα χρόνια. Ο Δήμος 'φεύγει' σήμερα με το κεφάλι ψηλά γιατί υπήρξε από αυτούς που τίμησαν τη γενιά τους και τις θέσεις στις οποίες τους εμπιστεύτηκε το λαϊκό κίνημα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0