Live τώρα    
ΥΠΟΙΚ: Από τις "κόκκινες γραμμές" στο "όλα στο τραπέζι" με την τρόικα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΥΠΟΙΚ: Από τις "κόκκινες γραμμές" στο "όλα στο τραπέζι" με την τρόικα

Με τη συνάντηση των επικεφαλής της τρόικας και του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ξεκινά στις 11.30 το πρωί ο νέος γύρος επαφών των εκπροσώπων των δανειστών με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών σήμερα θα ανοίξουν όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης και για το λόγο αυτό χθες πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις του Γ. Χαρδούβελη με τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Δένδιας, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Μάκης Βορίδης.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν οι μνημονιακές εκκρεμότητες, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν αύριο Τετάρτη με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια (11.30) και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη (15.00).

Το απόγευμα της Πέμπτης, θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και την Παρασκευή με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0