Live τώρα    
Άρης Πορτοσάλτε / Πανηγυρίζει για τη μήνυση Ανδρουλάκη στον Ζαραλίκο (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Άρης Πορτοσάλτε / Πανηγυρίζει για τη μήνυση Ανδρουλάκη στον Ζαραλίκο (βίντεο)

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ
(ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Ο Άρης Πορτοσάλτε ευχαριστήθηκε ιδιαιτέρως για τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στον δημοφιλή stand up comedian Χριστόφορο Ζαραλίκο και έσπευσε από το τηλεπαράθυρο του ΣΚΑΪ να πανηγυρίσει και να δώσει τα εύσημα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έσταζε μέλι όταν έλεγε «μπράβο» στην Νίκο Ανδρουλάκη για τη μήνυση που κατέθεσε «σε ένα τύπο ο οποίος ισχυρίζεται, διατείνεται ο ίδιος ότι κάνει σάτιρα», καθώς ο Πορτοσάλτε για να υποτιμήσει τον δημοφιλή stand up comedian δεν ανέφερε το ονοματεπώνυμό του. 

«Μπράβο στον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος που έκανε αθορύβως μια πολύ ωραία μήνυση σε ένα τύπο ο οποίος ισχυρίζεται, διατείνεται ο ίδιος ότι κάνει σάτιρα ενώ χυδαιολογεί σαν να είναι στους χουλιγκαναίους μέσα. Δηλαδή ο αρχηγός των χούλιγκαν δεν θα έλεγε τέτοιο μπινελίκι» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε το αποθεωτικό στον Ανδρουλάκη σχόλιο λέγοντας:

«Αυτός διατείνεται ότι κάνει σάτιρα, η μήνυση του Ανδρουλάκη είναι για μια ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ η οποία είναι υβριστική, είναι ντροπή. Η σάτιρα που κάνει είναι μόνο για ούγκανους, για χουλιγκάνους αλλά ούτε και οι χουλιγκάνοι θα αγόραζαν τέτοια σάτιρα».

Το σχόλιο από το λεπτό 01:31 στο βίντεο που ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος Ζαραλίκος απάντησε στη μήνυση Ανδρουλάκη με ανάρτησή του ενώ πηγές της Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι η μήνυση δεν αφορά την σάτιρα στα βίντεο του stand up comedian, αλλά ένα tweet που όπως λένε ήταν υβριστικό κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0