Live τώρα    
Κυριάκος Μητσοτάκης / Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών απαγόρευσε στους υπουργούς του το TikTok
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κυριάκος Μητσοτάκης / Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών απαγόρευσε στους υπουργούς του το TikTok

Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο

Μπορεί προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ιδιαίτερα ενεργός στο TikTok καθώς ο ίδιος προσωπικά και η ΝΔ πιάνουν πάτο στους νέους και τις νέες, στην πραγματικότητα, όμως, όπως ο ίδιος αποκάλυψε τρέμει την εφαρμογή γιατί είναι δια χειρός Κινέζων και γι’ αυτο απαγόρευσε στους υπουργούς του να την έχουν στο κινητό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Mega και την Ελεονώρα Μελέτη «δεν έχω στο κινητό μου την εφαρμογή TikTok και το έχω απαγορεύσει και στους υπουργούς μου. Δημιουργήθηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αν μη τι άλλο να το λέει αυτό ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, ο άρχων του Μαξίμου που παρακολουθούσε τους υπουργούς του, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, πολιτικούς αντιπάλους και δημοσιογράφους είναι, τουλάχιστον, ύβρις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0