Live τώρα    
Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών / Ξεσπά κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος - Έβαλε λουκέτο σε κατάστημά του
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών / Ξεσπά κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος - Έβαλε λουκέτο σε κατάστημά του

κατάστημα λουκέτο ρολά αγορά
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την πολιτική της απέναντι στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, εξαπολύει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Θάνος Τσαγγάρης, ο οποίος αναγκάστηκε να κατεβάσει ρολά στο κατάστημά του στην Κηφισιά, ύστερα από 14 χρόνια λειτουργίας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Θ. Τσαγγάρης περιγράφει αναλυτικά την αφόρητη κατάσταση στην οποία έχει φέρει η κυβέρνηση τόσο τους εργαζόμενους όσο και τις μικρομεσαίες και επιχειρήσεις. Κανένας έλεγχος στην αγορά ακινήτων με αποτέλεσμα εξωπραγματικά μισθώματα, τζίρος που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις εκρηκτικές τιμές της ενέργειας και τις απαιτήσεις των τραπεζών, ακρίβεια που γονατίζει τα νοικοκυριά και δυσβάσταχτοι έμμεσοι φόροι. Ακόμη και οι «καλοδεχούμενες» αυξήσεις του κατώτατου μισθού, όπως τις χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, «δεν επέστρεψαν στην αγορά αλλά πήγαν στα σουπερμάρκετ, στην ενέργεια, στα υψηλά μισθώματα για την κατοικία, στην ακρίβεια και στους έμμεσους φόρους».

«Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση δημιουργεί ανισότητες!! Όπως και στους πολίτες έτσι και στις επιχειρήσεις. Άλλες γίνονται βουνό κι άλλες δεν μπορούν να βγάλουν τις υποχρεώσεις του μήνα. Έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που ευνοεί τις πολυεθνικές, τις μεγάλες επιχειρήσεις, τους πολύ χώρους!!» καταγγέλλει ο Θ. Τσαγγάρης.

«Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβουμε!! Ας το σκεφτούν αυτό πριν είναι αργά» τονίζει. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Με μεγάλη πίκρα και θλίψη ανακοινώνω ότι το κατάστημα INCONTRI Στην Κηφισιά μετά από 14 χρόνια λειτουργίας ΕΚΛΕΙΣΕ!!

Η επιχειρηματική απόφαση ήταν μονόδρομος. Οι απαιτήσεις του ιδιοκτήτη για διπλάσιο μίσθωμα, ο μειωμένο τζίρος, η αυξημένη τιμή της ενέργειας, υπερβολικές χρεώσεις των τραπεζών, οι ασφαλιστικές εισφορες οι πέντε αύξησεις του κατώτατου μισθού Οι οποίες ήταν Καλόδεχουμενες Αλλά δεν επέτρεψαν στην αγορά αλλά πήγαν στα σουπερμάρκετ στην ενέργεια στα υψηλά μισθώματα για την κατοικία Στην ακρίβεια και στους έμμεσους φόρους Δημιούργησαν ένα Εκρηκτικό μείγμα που οδήγησε στο κλείσιμο του καταστήματος

Δυστυχώς η πολιτεία δε στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η κατάσταση καθιστά δύσκολη την επιβίωση τους 

Η πολιτική που ακολουθεί η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δημιουργεί ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ!!Όπως και στους πολίτες έτσι και στις επιχειρήσεις. Αλλες γίνονται βουνό κι άλλες δεν μπορούν να βγάλουν τις υποχρεώσεις του μήνα. Έχει δημιουργήθει ένα περιβάλλον που ευνοεί τις πολυεθνικές τις μεγάλες επιχειρήσεις τους πολύ χώρους!!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ!!

Ας το σκεφτούν αυτό πριν είναι αργά 

Εμείς είχαμε αυτή την πολυτέλεια!! Άλλοι που έχουν μόνο ένα κατάστημα τι μπορούν να κάνουν; Μένουν στην αγορά και Χρεώνονται περισσότερο χωρίς να μπορούν να αποχωρήσουν με αξιοπρέπεια!!!

Ένας κύκλος έκλεισε . Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας όλα αυτά τα 14 χρόνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0